Дебилизам или… дебилизам

Насловот е нејасен? Не, не е. Видете ја само темата што ја отвориле мочковците и се ке ви биде јасно. “Каде ми е смајлито?
Очигледно е дека искомплексираните деца немаат што да прават со својот живот, па од досада отвораат секакви теми за кои понекогаш им текнува дека се глупи и ги бришат, а понекогаш не. И кога им текнува, им текнува, но касно. Да не ја споменувам темата со песничката за Бадијала. Сватија (малку покасно сватија бидејки нивниот мал мозок работи на 0.01MHz) дека се избрукаа, па ја избришаа. Но очигледно е дека ова уште не го сватиле:

2 Responses до “Дебилизам или… дебилизам”

  1. Што е проблемот, докажуваш дека FAIL-на?
    И да заборави веќе на блогот, нема да можеш да го читаш веќе.
    И да, 🙂

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s

%d bloggers like this: