Кирилична (македонска) поддршка за Windows

Блогот е преместен на http://tutorialsten.blogspot.com/

Линк до овој пост http://tutorialsten.blogspot.com/2010/09/windows.html

7 Responses до “Кирилична (македонска) поддршка за Windows”

  1. Си заборавил да пишиш дека може да побара и Windows XP Цд! 😉

  2. Windows ЦД бара ако имаш инсталирано некоја Лите верзија 🙂

  3. Ако бара CD сто да правам да го ставам ли CD-to ??

  4. Фала другар ! it.com.mk/forum/ BOYKA

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s

%d bloggers like this: