Archive for the Дебилна хроника Category

Дебилизам или… дебилизам

Posted in Дебилна хроника on Септември 24, 2009 by Raging Demon

Насловот е нејасен? Не, не е. Видете ја само темата што ја отвориле мочковците и се ке ви биде јасно. “Каде ми е смајлито?
Очигледно е дека искомплексираните деца немаат што да прават со својот живот, па од досада отвораат секакви теми за кои понекогаш им текнува дека се глупи и ги бришат, а понекогаш не. И кога им текнува, им текнува, но касно. Да не ја споменувам темата со песничката за Бадијала. Сватија (малку покасно сватија бидејки нивниот мал мозок работи на 0.01MHz) дека се избрукаа, па ја избришаа. Но очигледно е дека ова уште не го сватиле:

Advertisements

Анти самите себе

Posted in Дебилна хроника on Септември 23, 2009 by Raging Demon

Значи, откако ме банираа на нивниот блог иако како што напишав и таму немав веке намера да коментирам попалени 13-14 годишњаци ке мора да се доискажам на мојов блог. ЈБГ, мој си е. Можам да правам што сакам (некако многу ми е познато ова).

Како прво сакам да прашам зошто сум баниран? Одговорот сигурно ке биде вулгарни коментари. Но што всушност се крие под тој одговор? Се кријат фактите и доказите што ги постирав. Иако има коментари спрема кои моите се мачкина кашлица, сепак им сметаа доказите.

Значи за некој е дозволено да пишува разни куротреси, а за некого не е дозволено да ја пишува вистината. ЈБГ, што можеш кога децата се толку попалени што сами си пишуваат коментари и сами си ги едитираат.
Кликни на сликата за да ја видиш

Бараат демократија. Деца, демократија барајте кај Грујо, а не во нечија приватна сопственост.
И овде владее синдромот “моето е најдобро, твоето нечини.”. Иако и тие ги прават истите работи на нивниот блог, сепак дечките “се борат” против тоа.
Врв на се беше последниот пост со интервјуто со Cyber Lord.
Демек тој ти бил нешто како одкај страната на членовите и такви слични срања.
Кликни на сликата за да ја видиш

Еве колку е тој од страната на членовите. Зар на еден администратор му доликува да се однесува вака кон членовите? Да им ги менува статусите во “I feel like shit”?
Јас мислам дека не.
И јас самиот бев негова жртва кога во подфорумот Арена зборував во темата што беше отворена против ***ana*** а.к.а Ана.
Веднаш ми дојде закана за казна од нејзиниот ангел чувар а.к.а Cyber Lord. И без разлика на моите прашања (најмалку 10) на што се должеше таа закана, тој само повторуваше да уживам. Како шлаг на се ги избриша и неговите постови со закани во темата кои беа упатени кон мене за да не ги видат неговите колеги, па да превземат некоја мерка.
Еве го и разговорот помегу нас за тоа:
Кликни на сликата за да ја видиш

Иако напалените деца не ги заслужуваат и овие 10 минути што ги одвоив за овој пост, сепак нека им биде. Нели тоа е и нивната цел со блогот – да бидат познати. Уживајте.
За крај.
Деца, најдобронамерен совет:
Откако ке ви здосади да бидете celebrity мавнете ја тастатурата, земете фатете се за некоја работа. Бидете корисни за општеството. Заработете некој денар. Доста цицате уште од на мама цицката и од на тато џебот.

* Сите коментари кои ке бидат оставени, а не ми се допагаат ке бидат избришани. ЈБГ, нема демократија.